Er du en bedrift som trenger hjelp til utførelse av regnskap og regnskapstjenester?
Vi bistår med alle typer regnskapstjenester. 

Hva er et regnskap?

Et regnskap er en oppstilling over virksomhetens inntekter, kostnader, eiendeler og gjeld. Her føres alle virksomhetens bilag, som lønn, inngående og utgående fakturaer. Et regnskap føres fortløpende, etterhvert som bilagene kommer inn så blir det bokført. Bedrifter og virksomheter kan være veldig forskjellig, dette ut fra hvordan de blir driftet.

Dermed vil et regnskap også variere i hvordan det blir seende ut.

Ved å la Lund Regnskapskontor AS ta hånd om ditt regnskap, vil du få en god oversikt over den økonomiske utviklingen i deres bedrift.

Hva bruker du et regnskap til?

Et regnskap i seg selv brukes ikke til noe konkret, men det er et hjelpemiddel som vil gi deg en bedre innsikt i den økonomiske situasjonen i bedriften din.  

Balansen og resultatet er to av de viktigste komponentene i et regnskap. Balansen oppsummerer en bedrifts eiendeler, egenkapital og gjeld på et bestemt tidspunkt. Hvorav resultatet  viser den økonomiske utviklingen mellom to datoer eller hvordan fortjenesten har fremkommet.

Dataen som vises i et regnskap danner også et grunnlag for rapportering og årsregnskap, hvor dette utarbeides etter endt regnskapsår. Man bruker også regnskapet til å beregne skatt og merverdiavgift. 

Med andre ord, kontinuerlig føring av et regnskap er dermed viktig, når man da trenger det på et senere tidspunkt så er grunnlaget sikret. 

Ta kontakt i dag

En trygg samarbeidspartner innen regnskap og regnskapstjenester

Vi ønsker å være deres samarbeidspartner innen regnskap, og en støtte når det gjelder økonomisk rådgivning og analyse. Ved å benytte oss som samarbeidspartner vil dere oppleve økt kvalitet i forhold til effektivitet og en trygghet når det gjelder offentlig rapportering.

Send forespørsel

Finn ut mer om de øvrige tjenestene vi tilbyr