Trenger bedriften din økonomisk rådgivning? Med over 20 års erfaring innen fagfeltet har det skaffet oss et solid grunnlag for å bistå med rådgivning innen regnskap og økonomi. 

Din rådgiver innen økonomi og regnskap 

Lund Regnskapskontor tilbyr rådgivning til bedrifter av alle typer og størrelser. Med over 20 års erfaring og kunnskap innen fagfeltet har det gitt oss et solid grunnlag for å bistå din bedrift med rettleiing. 

Vi kan bistå i spørsmål rundt økonomi, skatt og avgifter, i tillegg til etablering av ny bedrift. Vi ønsker å være deres sparringspartner i alle spørsmål innen økonomi, samt hjelpe dere med å få oversikt over deres regnskap. 

lund-regnskapskontor-rådgivning-remittering-landbruksregnskap

Rådgivning tilpasset din bransje

Lund Regnskapskontor har bred erfaring innen en rekke  bransjer. Dette gjør at vi kan tilby bedrifter rådgivning innenfor de fleste virksomhetsområder.  

Innenfor flere bransjer så er det forskjellige regler å holde styr på.

Det er ikke de samme reglene i for eksempel landbruk som det er innen arkitekt bransjen. Våre regnskapsførere holder seg oppdatert på regelverket til din bransje. På den måten så får du de riktige rådene tilpasset din bransje. 

Ta kontakt i dag

En trygg samarbeidspartner innen regnskap og regnskapstjenester

Vi ønsker å være deres samarbeidspartner innen regnskap, og en støtte når det gjelder økonomisk rådgivning og analyse. Ved å benytte oss som samarbeidspartner vil dere oppleve økt kvalitet i forhold til effektivitet og en trygghet når det gjelder offentlig rapportering.

Send forespørsel

Finn ut mer om de øvrige tjenestene vi tilbyr