Bytte regnskapsfører på 1-2-3

Regnskapsfører for store og små bedrifter

Tenker du på å bytte regnskapsfører? Det kan du gjøre på 1-2-3, og er like enkelt som å bytte strømleverandør eller forsikringsselskap.

Ved å velge riktig regnskapsfører kan du spare mye tid og penger. Vi hjelper deg med hele bytteprosessen – slik at overgangen går enkelt og effektivt.

lund-Regnskapsfører-bytte-regnskapsfører-lønn-og-personal

1. Kontakt oss                  2. Bekreft bytte            3. Vi tar oss av resten

Derfor bør du velge Lund Regnskap som ditt nye regnskapfirma

Lund-Regnskapskontor-regnskapstjenester-rapportering

Bytte regnskapsfører?
Legg igjen informasjon og vi tar kontakt.


Ny regnskapsfører? Slik håndterer du overføringen av dokumenter og bilag smidig

En regnskapsfører kan ha utført en rekke oppgaver for din bedrift, inkludert årsregnskap, MVA-oppgaver, lønnskjøring og andre administrative oppgaver. Det forventes at all dokumentasjon knyttet til disse oppgavene blir forsvarlig lagret og organisert. Ved bytte av regnskapsfører har du rettigheter til disse dokumentene, og det er vanlig praksis at den gamle regnskapsføreren overfører dem til den nye uten at du må involvere deg aktivt.

Imidlertid er det nå like sannsynlig at dette trinnet kan bli oversett. Mange bedrifter benytter seg av moderne regnskapsprogrammer hvor all informasjon er elektronisk lagret.

Dette innebærer at dokumentene ikke lenger er fysisk lagret på regnskapsførerens harddisk, men heller i et skybasert program som gjør det enkelt for alle involverte å få tilgang til dem.

Selv om dette er tilfelle, er det likevel viktig at du tar en aktiv rolle i prosessen. Hvis din nye regnskapsfører ikke mottar informasjonen i rett tid, vil de stå uten nødvendig bakgrunnskunnskap for å kunne utføre regnskapsarbeidet for din bedrift. Derfor er det avgjørende at du sikrer at overføringen av dokumenter og informasjon skjer smidig og effektivt.

En trygg samarbeidspartner innen regnskap og regnskapstjenester

Vi ønsker å være deres samarbeidspartner innen regnskap, og en støtte når det gjelder økonomisk rådgivning og analyse. Ved å benytte oss som samarbeidspartner vil dere oppleve økt kvalitet i forhold til effektivitet og en trygghet når det gjelder offentlig rapportering.

Send forespørsel

Lund Regnskapskontor

Vi har kunder fra en rekke ulike bransjer og kommuner. Fra vårt kontor i Helleland kan vi assistere deg med alle dine regnskapsbehov.

Våre 9 ansatte har blant annet erfaring og ekspertise innen landbruksregnskap, økonomisk rådgivning, analyse, firmaetablering, regnskap og skatt.