Regnskap innen landbruk skiller seg ut fra den tradisjonelle regnskapsføringen. Med vår lange erfaring innen bransjen, så hjelper vi deg gjerne.

Få et korrekt regnskap for din gårdsdrift

For mange bønder og landbrukseiendommer kan regnskapsføring være en utfordring på grunn av stadig økende krav til rapportering. Å holde tritt med endringene samtidig som man driver en vellykket gårdsdrift kan være vanskelig. For å sikre økonomisk stabilitet og vekst er det viktig med riktig regnskapsføring.

Gjengen i Lund Regnskap forstår at landbruksregnskap kan være forskjellig fra andre bedrifters regnskap. 

Derfor har vi egne eksperter på regnskap for gårdsdrift og landbruk som kan hjelpe bønder som deg med å implementere brukervennlige systemer. Med en god rådgiver og brukervennlige programmer kan du få en oversikt over regnskapet i gårdsdriften din.

Med de riktige løsningene tilpasset ditt gårdsbruk kan du selv holde oversikt over regnskapet ditt uten å bruke for mye tid på kontorarbeid.

Vi sørger for at du er oppdatert på eventuelle endringer i regelverket for landbruk

Lund-Regnskapskontor-bransjetilpasset-regnskap-landbruksregnskap

Regnskapsføring for landbruket skiller seg ut fra vanlig regnskapspraksis, og en erfaren regnskapsfører med ekspertise innen landbruk kan hjelpe deg å håndtere de spesielle utfordringene og mulighetene som finnes i denne sektoren. Landbruk, skogbruk og tilhørende næringer har en rekke komplekse regler som må overholdes. Våre spesialister har oppdatert kunnskap om disse reglene og kan gi deg veiledning for å ta de riktige beslutningene.

Ta kontakt i dag

En trygg samarbeidspartner innen regnskap og regnskapstjenester

Vi ønsker å være deres samarbeidspartner innen regnskap, og en støtte når det gjelder økonomisk rådgivning og analyse. Ved å benytte oss som samarbeidspartner vil dere oppleve økt kvalitet i forhold til effektivitet og en trygghet når det gjelder offentlig rapportering.

Send forespørsel

Les mer om våre øvrige bransjeløsninger