Når du driver en bedrift, kan klare og grundige rapporter være svært verdifulle når det gjelder å oppdatere styret om din bedrifts nåværende situasjon. Vi hjelper deg med å utarbeide nøye utarbeidede rapporter. 

Rapportering – en nødvendighet som gir resultater

Som daglig leder for et aksjeselskap er man pålagt å jevnlig informere styret om selskapets drift, status og økonomiske utvikling. Dette kan effektivt gjøres ved å levere tydelige rapporter til styret.

Rapportene er imidlertid langt mer enn bare en nødvendig formalitet – de fungerer også som verdifulle styringsverktøy. Gjennom rapportene blir det enklere å analysere selskapets utvikling. Ved å sammenligne med budsjettet kan man vurdere om inntekter og kostnader holder seg i tråd med de ønskede målene. Dette gir muligheten til å ta informerte beslutninger som leder selskapet i riktig retning fra et økonomisk perspektiv.

Lund-Regnskapskontor-regnskapstjenester-rapportering

Oppnå bedre kontroll over likviditeten din

Nå dine forretningsmål enklere ved å håndtere likviditeten, kontrollere kontantstrømmen, utføre budsjetter og analysere avvik, og mer. Få nøyaktig, sanntidsrapportering online, samt tilgang til et økonomisk oversiktsverktøy, uansett hvor du er.

Dersom du ønsker å dykke dypere inn i detaljene og diskutere resultatene, er vårt dyktige team tilgjengelig for å hjelpe deg.

På denne måten sikrer du verdiskapning og stabilitet for din virksomhet gjennom effektiv økonomistyring. Vi vil assistere deg med å finne den optimale løsningen som passer nøyaktig til dine bedriftens behov.

Skreddersydd rapportering for din bedrift

Resultatrapport

En resultatrapport gir et sammenfattende bilde av inntektene og utgiftene i en virksomhet. Vi er klare til å hjelpe deg med å utarbeide slike rapporter for spesifikke tidsperioder, da dette er den rapporttypen våre kunder oftest etterspør.

Åpne poster på kunder

I forretningsdrift opplever man ofte å ha ubetalte fordringer, det vil si utestående beløp som skyldes ubetalte fakturaer.

Ta kontakt i dag
Lund-Regnskapskontor-regnskapstjenester-rapportering

Lund Regnskap tilbyr rapporter som gir deg en omfattende oversikt over hvilke kunder som har utestående betalinger.

En trygg samarbeidspartner innen regnskap og regnskapstjenester

Vi ønsker å være deres samarbeidspartner innen regnskap, og en støtte når det gjelder økonomisk rådgivning og analyse. Ved å benytte oss som samarbeidspartner vil dere oppleve økt kvalitet i forhold til effektivitet og en trygghet når det gjelder offentlig rapportering.

Send forespørsel

Våre tjenester