Duett MinSide gir deg full tilgang til eget regnskap

Fra 2020 av så vil «Duett Min Side» være tilgjengelig for alle våre kunder som ønsker det.

Din regnskapsfører ordner enkelt med passord og bruker for pålogging. På Minside vil du få tilgang til hele regnskapet ditt. Om du ønsker det så kan du også betale regninger og fakturere selv.

Ting blir ikke borte i posten og alt er samlet på ett sted. Vi setter vi opp en Minside tilpasset dine ønsker og behov. Innbefattet i denne siden er også alt dette med sikker kommunikasjon; dvs. vi kan ikke helt som før sende i vei alt av regnskapsrapporter på e-post like knirkefritt som før, enten til deg eller til f eks din bank forbindelse. Dette pga. nye personvernregler.

For å forenkle administrasjonen rundt det hele, så vil tilgangen til Minside inngå i det dere betaler i transaksjonskostnader. Denne vil for 2020 øke med 20 øre, fra 1,80 til 2,00 pr. stykk. I denne anledning så ønsker vi å vise hvordan «Duett Min Side» vil kunne se ut for deg som kunde.

lund-regnskapskontor-trygg-samarbeidspartner-innen-regnskapstjenester-remittering

Våre tjenester

Ta kontakt med Lund Regnskapskontor AS for en uforpliktende samtale om regnskap og regnskapstjenester for bedrifter i Rogaland.

Lund Regnskapskontor AS ledes av Arild Løvås og er et godkjent regnskapsførerselskap

Ta kontatk i dag

Lund Regnskapskontor

Vi har kunder fra en rekke ulike bransjer og kommuner. Fra vårt kontor i Helleland kan vi assistere deg med alle dine regnskapsbehov.

Våre 9 ansatte har blant annet erfaring og ekspertise innen landbruksregnskap, økonomisk rådgivning, analyse, firmaetablering, regnskap og skatt.