Vi har lang erfaring med regnskap for håndverkere.Vi har spisskompetanse innen utvalgte bransjer.

Skreddersydd regnskap for håndverkere

Dersom du er en håndverker, bør du fokusere tiden din på å skape verdi for selskapet ditt, og ikke bruke den på økonomisk administrasjon.

Vårt mål er at våre kunder innen håndverksfagene skal kunne fokusere på det de er flinke til, mens vi tar oss av alt det andre. Vi tilbyr effektive løsninger, 

systemer og prosesser for å sikre at lønn blir utbetalt i tide, leverandører får betalt og at regnskapet ditt er i orden. Vi jobber tett med deg som kunde og legger vår innsats i å gi deg best mulig støtte, slik at du kan konsentrere deg om håndverket ditt og kundene dine. La oss ta oss av resten, så du kan være trygg på at alt det administrative er i gode hender.

For dyktige håndverkere er det viktig å ha tilpassede regnskapssystemer

Lund-Regnskapskontor-bransjetilpasset-regnskap-regnskap-for-handverkere

Effektiv drift i alle virksomheter krever et godt regnskapssystem. Som håndverker, bør du fokusere mest mulig på det du er flink til og det som gir deg inntekter. Du står ofte ovenfor valget mellom å gjøre alt selv eller å investere i en komplett regnskaps- og lønnstjeneste som vil gi deg en nødvendig avlastning. Hvis du velger det siste alternativet, kan du dra nytte av en teknisk løsning som vil frigjøre tid fra administrative oppgaver.

Ta kontakt i dag

En trygg samarbeidspartner innen regnskap og regnskapstjenester

Vi ønsker å være deres samarbeidspartner innen regnskap, og en støtte når det gjelder økonomisk rådgivning og analyse. Ved å benytte oss som samarbeidspartner vil dere oppleve økt kvalitet i forhold til effektivitet og en trygghet når det gjelder offentlig rapportering.

Send forespørsel

Les mer om våre øvrige bransjeløsninger