Enten du driver et stort eller lite selskap, innen hvilken som helst bransje, tilbyr vi den optimale fakturaløsningen for deg.

Fakturering blir kjapt, enkelt og nøyaktig ved bruk av digitale løsninger

Enten du ønsker å håndtere faktureringen selv eller la oss ta ansvaret, tilbyr vi løsninger som effektiviserer faktureringsprosessen. Dette gir deg fordelen av tidsbesparelse og kostnadsreduksjon samtidig som du får full kontroll over økonomien.

Utgående fakturaer utgjør en kritisk komponent i enhver bedrifts drift. Uten inntektene som følger med fakturering, vil bedriften ikke ha midler til å dekke sine utgifter. En enkel og problemfri prosess for å sende fakturaer gir deg mer tid til å fokusere på det som virkelig betyr noe: å utvikle din virksomhet.

Ta kontakt i dag
Lund-Regnskapskontor-regnskapstjenester-fakturering

Hvor stor del av tiden din går med til å håndtere fakturaoppfølging?

Selv om å sende en enkelt faktura kan virke som en enkel oppgave, blir virkeligheten raskt mer kompleks når du står overfor et stort antall fakturaer som krever nøye oppfølging. Administrasjonen av utestående fordringer, purringer og eventuell inkasso kan være en tidkrevende og utfordrende oppgave for enhver bedriftseier.

Vårt mål er å lette byrden for deg ved å ta på oss ansvaret for fakturaoppfølgingen. Dette gir deg muligheten til å konsentrere deg om kjernevirksomheten din, nemlig å levere og markedsføre dine varer og tjenester. 

Ved å la oss ta seg av den administrative byrden rundt fakturering, frigjør du verdifull tid og energi som du kan investere i salg og vekst.

Denne tilnærmingen gir også en ekstra fordel – økt mulighet til å fakturere mer. Når fakturaene dine blir behandlet effektivt og betalt raskt, får du en sunnere kontantstrøm, og dette gjør det mulig å generere flere inntekter for din virksomhet. Vi er her for å sørge for at din faktureringsprosess er smidig, effektiv og resulterer i raskere betalinger, slik at du kan oppnå enda bedre resultater for din bedrift.

Digitale verktøy gjør livet ditt enklere

Det manuelle arbeidet med papirfakturaer kan være tidkrevende og kostbart. Gjennom effektive digitale systemer er det imidlertid muligheter for å akselerere faktureringsprosessen og forbedre nøyaktigheten betydelig.

Ved å implementere en løsning for EHF-fakturering, har du muligheten til å sende fakturaer direkte til kundens nettbank, noe som dramatisk øker sjansen for en korrekt oppgjør sammenlignet med å sende fakturaer via e-post.

Fakturaer som blir sendt via e-post, kan lett forsvinne i mengden av e-poster og risikerer å bli glemt av kunden. Dette er en situasjon du enkelt kan unngå ved å benytte EHF-fakturering, og samtidig oppnår du betydelige tidsbesparelser.

Det er også verdt å huske at dine kunder også vil dra nytte av å motta fakturaer elektronisk. Dette representerer god kundebehandling og service, da det sparer kundene tid og forenkler betalingsprosessen.

Ta kontakt i dag

En trygg samarbeidspartner innen regnskap og regnskapstjenester

Vi ønsker å være deres samarbeidspartner innen regnskap, og en støtte når det gjelder økonomisk rådgivning og analyse. Ved å benytte oss som samarbeidspartner vil dere oppleve økt kvalitet i forhold til effektivitet og en trygghet når det gjelder offentlig rapportering.

Send forespørsel

Våre tjenester