Bytt regnskapsfører på 1-2-3

Tenker du på å bytte regnskapsfører? Det kan du gjøre på 1-2-3, og er like enkelt som å bytte strømleverandør eller forsikringsselskap.

Ved å velge riktig regnskapsfører kan du spare mye tid og penger. Vi hjelper deg med hele bytteprosessen – slik at overgangen går enkelt og effektivt.

1. Kontakt oss                  2. Bekreft bytte            3. Vi tar oss av resten

Bytte regnskapsfører?
Legg igjen informasjon og vi tar kontakt.

Hvorfor bytte til oss?

  • Vi har lang erfaring med landbruksregnskap, bedriftsregnskap, AS’er, enkeltpersonforetak og andre foretaksformer. 
  • Vi hjelper også med årsoppgjør og skatt.
  • Du vil få en god oversikt over den økonomiske utviklingen i deres bedrift. Vi vil foreta analyser og beregne nøkkeltall, noe som igjen gir et godt grunnlag for nødvendige tiltak.
  • Du vil få full tilgang til ditt regnskap via Duett Min Side

En trygg samarbeidspartner innen regnskap og regnskapstjenester

Vi ønsker å være deres samarbeidspartner innen regnskap, og en støtte når det gjelder økonomisk rådgivning og analyse. Ved å benytte oss som samarbeidspartner vil dere oppleve økt kvalitet i forhold til effektivitet og en trygghet når det gjelder offentlig rapportering.

Lund Regnskapskontor

Vi har kunder fra en rekke ulike bransjer og kommuner. Fra vårt kontor i Helleland kan vi assistere deg med alle dine regnskapsbehov.

Våre 9 ansatte har blant annet erfaring og ekspertise innen landbruksregnskap, økonomisk rådgivning, analyse, firmaetablering, regnskap og skatt.